Nieuwe game leider: Overige games

Overige games zijn duidelijk populair bij onze leden, elke avond zitten de overige games kanalen geregeld vol met gamende leden en bezoekers. Om deze gamers de support en de gezelligheid te bieden die ze gewend zijn is er een lid gepromoveerd tot nieuwe game leider van deze categorie. Namelijk Kajligator, hij gaat samen met MrPRabbit het overige games gedeelde binnen onze community leiden. Kajligator is een oud gediende binnen de community, echter voor de gene die hem nog niet kent heeft hij een klein introductie geschreven.

Lees hier de korte introductie van Kajligator.

“Afgelopen week ben ik… Kaj, beter bekend als Kajligator verklaart tot game leider van overige games (jeeeeeeuuuh!), ik zal vooral in het begin Paul aka MrPRabbit ondersteunen in zijn rol. Er werd aan mij gevraagd om een introductie te schrijven, dus eerst even door de droge stof. Ik, Kaj ben momenteel 22 jaar oud, woon nog lekker bij mijn ouders. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in techniek. MBO werktuigbouw diploma in mijn broekzak en begin in september een nieuwe opleiding op HBO niveau, dit is Technische Informatica op het HVA. Mijn interesses zijn vooral het ontwerpen en uitwerken van ideeën. Met namen het ontwerpen in een 3d-omgeving maar ben ook bekwaam met Adobe Photoshop enz.

Zelf ben ik gamer in hart en nieren, van jongs af aan gamede ik al. Geleerd van mijn oudere broers en een vader in de IT. Games die me echt bij gebleven zijn Unreal Tourment ‘99 en had heel wat uren in Age of Empiers. Vooral de multiplayer aspect van deze games vind ik geweldig, samen met mijn broers speelde en schreeuwde heel wat weg. PC games staan bij mij altijd boven aan, vooral om het gebruiksgemak. Ik heb ook de Nintendo gameboy’s en de New Nintendo 3ds. Heb in mijn tienerjaren vooral veel op console gespeeld. Samen met wat vrienden elkaar lekker door het hoofd schieten in CoD 4 en daarna lekker aan de zuip! of juist tijdens wat vaak uit liep tot een bachanaal. Later overgestapt naar een goede gaming pc en daar nooit meer vanaf gestapt.

Ik hou van; RPG’s, MOBS’s, Building games zoals Minecraft en Space Engineers en goede Shooter kan nooit kwaad. Ben altijd nieuwsgierig naar de nieuwste games, vooral al ze nog niet zo bekend zijn, want dan kan ik met een scoop aankomen bij mijn vrienden en zo lekker populair doen :D. Op het moment speel ik veel Smite een MOBO van Hi-Rez Studios en natuurlijk wachtende op Fallout 4!Ik hou altijd van een lolletje maar wel goed onderbouwde slappe humor. Kan uiteraard ook serieus zijn maar dat kan best lastig zijn als ik bij de juiste mensen zit, dan kan mijn dag in ieder geval niet meer stuk! Dus ik hoop er een gezellige tijd van te maken!”

Aangezien Overige Games binnen onze community zeer in trek is zoals al hierboven vermeld, hebben wij nog een game leider gezocht. Samen met MrPRabbit gaat Kajligator de overige games promoten binnen de community. Wij hopen dat door middel van het organiseren van activiteiten dit met nog meer games zal worden uitgebreid. De games die momenteel in trek zijn binnen deze categorie zijn Ark Survival Evolved, Civilizations, Total War en nog vele andere games die niet onder de hoofdgames vallen die wij ondersteunen. Eigenlijk ondersteunen wij dus een breed scala aan games, voor iedereen is er wel iets te doen.

Wij wensen beiden veel plezier bij het organiseren van evenementen waaronder game avonden binnen de overige games.

Tags

Over: JeRn

 

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek