SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Nieuwe game leider: PlayRust

Binnen intheGame zijn wij constant aan het kijken welke games binnen onze community populair zijn en waar de mogelijkheid zich voor dient om uit te breiden. Om deze reden is afgelopen week actief gezocht naar een game leider voor het spel PlayRust. Welke steeds populairder begint te worden binnen de intheGame Community.

Sinds vandaag zal Klappie deze rol gaan vervullen en de leiding gaan nemen in het spel PlayRust. Hij gaat actief nieuwe leden werven om zo het spel PlayRust binnen onze community te laten groeien. Wij wensen Mark, ook wel Klappie genoemd veel succes in zijn nieuwe functie als game leider: PlayRust.

Lees hieronder een korte introductie van Klappie.

“Hallo allemaal. Ik ben Mark 25 jaar oud en woon ik moment in Goeree Overflakkee, Ik werk bij suikerunie in Dinteloord als magazijn medewerker en dit is hartstikke leuke baan. Woon nog lekker bij me ouders. Mijn hobby’s zijn duiken, gamen, en computers bouwen.”

“Binnen intheGame ben ik bekent als Klappie. Sinds 26 juli ben ik gepromoveerd tot game leider van het spel PlayRust. Ik speel dit spel al sinds 2011 en weet daardoor veel van Rust. Mocht je iets niet weten. Kan je het gerust aan mij vragen. Naast PlayRust speel ook veel meer games zoals Shooters en RPG games.”

Ben jij, net als Mark iemand die actief PlayRust speelt en opzoek bent naar een leuke en gezellige multi-gaming community? Dan kan je via deze link meer informatie vinden hoe jezelf kunt aan te melden.
Wij blijven als community ons dagelijks inzetten voor gamers om uiteindelijk te groeien en nog groter te worden als dat wij al zijn. Blijf op de hoogte van de leuke ideeën die wij aan het uitwerken zijn.

Wij wensen Klappie veel plezier in het organiseren van evenementen! Wil jij ook meedoen aan deze evenementen dan kun je altijd een kijkje nemen bij ons op Teamspeak. Wij verwachten ook binnenkort de evenementen op de website te kunnen toevoegen.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: JeRn

 

Dit vind je misschien ook leuk...

 • Veel succes Mark!

 • Veel succes Klappie! Maak er iets leuks van.

 • New Deep House

  succes !

 • Trill

  goeie gozer succes man 🙂

 • Allemaal playrust kopen en spelen maar Mark aka klappie suc6 kerel!

 • Dit is toch het spel waar ik iets langer dan een jaar geleden door @Helldon:disqus werd benadert of ik iTG wilde joinen. Mooi om te zien dat dit spel weer terugkomt! Succes Mark!

 • Trill

  @TripleSixGamer:disqus Dat waren nog eens tijden he. Eigen rust server en knallen met die hap 🙂

 • Welkom als Game Leider en geniet van je nieuwe functie!

 • Chelro

  Helaas doet rust altijd heel raar op mijn computer, maar veel succes in iedergeval

 • Klappie succes man.

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk