Nieuwe game leider: PlayRust

Binnen intheGame zijn wij constant aan het kijken welke games binnen onze community populair zijn en waar de mogelijkheid zich voor dient om uit te breiden. Om deze reden is afgelopen week actief gezocht naar een game leider voor het spel PlayRust. Welke steeds populairder begint te worden binnen de intheGame Community.

Sinds vandaag zal Klappie deze rol gaan vervullen en de leiding gaan nemen in het spel PlayRust. Hij gaat actief nieuwe leden werven om zo het spel PlayRust binnen onze community te laten groeien. Wij wensen Mark, ook wel Klappie genoemd veel succes in zijn nieuwe functie als game leider: PlayRust.

Lees hieronder een korte introductie van Klappie.

“Hallo allemaal. Ik ben Mark 25 jaar oud en woon ik moment in Goeree Overflakkee, Ik werk bij suikerunie in Dinteloord als magazijn medewerker en dit is hartstikke leuke baan. Woon nog lekker bij me ouders. Mijn hobby’s zijn duiken, gamen, en computers bouwen.”

“Binnen intheGame ben ik bekent als Klappie. Sinds 26 juli ben ik gepromoveerd tot game leider van het spel PlayRust. Ik speel dit spel al sinds 2011 en weet daardoor veel van Rust. Mocht je iets niet weten. Kan je het gerust aan mij vragen. Naast PlayRust speel ook veel meer games zoals Shooters en RPG games.”

Ben jij, net als Mark iemand die actief PlayRust speelt en opzoek bent naar een leuke en gezellige multi-gaming community? Dan kan je via deze link meer informatie vinden hoe jezelf kunt aan te melden.
Wij blijven als community ons dagelijks inzetten voor gamers om uiteindelijk te groeien en nog groter te worden als dat wij al zijn. Blijf op de hoogte van de leuke ideeën die wij aan het uitwerken zijn.

Wij wensen Klappie veel plezier in het organiseren van evenementen! Wil jij ook meedoen aan deze evenementen dan kun je altijd een kijkje nemen bij ons op Teamspeak. Wij verwachten ook binnenkort de evenementen op de website te kunnen toevoegen.

Tags

Over: JeRn

 

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek