Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  6 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  7 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  2 weken ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  4 weken ago

Advertentie

Nieuwe game leider Rocket League

Rocket League

Rocket League is nu een tijdje actief binnen intheGame, door omstandigheden moesten we helaas op zoek naar een nieuwe game leider deze game leider is nu gevonden en zal zich aan jullie voorstellen.

Iedereen kent het spelletje Rocket League ondertussen wel. In een auto voetballen met een levensgrote bal die explodeert bij ieder doelpunt dat wordt gescoord. Online kun je max 4 vs 4 spelen en het spel is ook crossplatform te spelen tussen de Ps4 en PC. Binnen intheGame wordt Rocket League al een tijdje iedere avond door een vast aantal mensen gespeeld en overdag zijn er ook altijd wel mensen te vinden die in zijn voor een potje Rocket League, of het nu is om een ranked potje te spelen of gewoon met vrienden lol hebben tijdens een gezellig avondje gamen, het gebeurt allemaal binnen intheGame. We hebben nu voor Rocket League een game leider gevonden die ervoor wil gaan zorgen dat het spel nog groter gaat worden binnen intheGame.Velen binnen intheGame zullen hem al kennen van de redactie maar voor diegene die hem nog niet kennen zal BulkeNL zich hieronder nog even voorstellen aan jullie:

Ik ben Carlo, 23 jaar en in de game industrie ben ik voornamelijk herkenbaar als BulkeNL en ik ben de nieuwe gameleider Rocket League. Ik ben nu ongeveer een half jaar lid van intheGame en ben al een maand of 3 actief binnen de redactie van intheGame. Ik wilde naast redactie ook mijn passie voor gamen overdragen naar anderen en zag mijn kans hiervoor toen er een open functie voor Rocket League was. Ik speel Rocket League al vanaf het begin, eerst gedownload via PS Plus en daar uren op gespeeld, later overgegaan naar de PC. Er is al een groepje binnen intheGame dat actief Rocket League speelt en ik hoop dit groepje te kunnen gaan uitbreiden. Wat jullie van mij kunnen verwachten zijn leuke en frequente evenementen omtrent deze game om samen een gezellige avond tegemoet te gaan. Kortom, heb je zin in een potje Rocket League? Poke mij op Teamspeak en let’s play a game!

Mocht jij ook interesse hebben om game leider te worden kijk dan hier hoe je in aanmerking zou kunnen komen voor game leider. Mocht je Rocket League nog niet hebben maar krijg je zin om het spel met ons te spelen dan kun je het hier kopen voor € 19.99

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek