Nieuwe Game leider Rocket League

Rocket League

Sinds kort hebben we binnen intheGame een game leider Rocket League, nu de hypetrain van rocket League een beetje minder lijkt te zijn hebben we binnen intheGame gemerkt dat het regelmatig gespeeld wordt door een aantal van onze community leden. Daarom hebben we ook besloten dat het tijd is om een game leider voor Rocket League aan te stellen.

Iedereen kent het spelletje Rocket Leauge ondertussen wel. Met een auto voetballen met een levensgrote bal die explodeert bij ieder doelpunt wat wordt gescoord.
Online kun je max 4 vs 4 spelen en het spel is ook crossplatform te spelen tussen de Ps4 en PC. binnen intheGame wordt Rocket League al een tijdje ieder avond door een vast aantal mensen gespeeld en overdag zijn er ook altijd wel mensen te vinden die in zijn voor een potje Rocket League, of het nu is om een ranked potje te spelen of gewoon met vrienden lol hebben tijdens een gezellig avondje gamen het gebeurt allemaal binnen intheGame.

We hebben nu voor Rocket League een game leider gevonden die ervoor wil gaan zorgen dat het spel nog groter gaat worden binnen intheGame.
Velen binnen intheGame zullen hem al kennen maar voor diegene die hem nog niet kennen zal TripleSixGamer zich hieronder nog even voorstellen aan jullie:

Ik ben Kevin ik ben 16 jaar binnen intheGame ben ik ook wel bekend als TripleSixGamer en ik ben de nieuwe game leider van Rocket League, ik zit iets langer dan een jaar bij intheGame en heb hiervoor ook de functie game leider gehad maar dan voor Minecraft. Ik verloor mijn intresse in Minecraft en er werd mij gevraagd of ik interesse had om game leider Rocket league Game te worden. Ik speel al een tijdje Rocket League en deed dit met een aantal intheGame leden. Ik verwacht dat Rocket league een actief groepje wordt en blijft, omdat Rocket league een spel is wat je tussen de bedrijven door even snel kunt spel. De potjes duren niet zo lang dus je hebt eigenlijk altijd wel tijd om een potje te spelen. Ik vind het leuk dat Rocket leauge binnen intheGame de potentie krijgt om te gaan groeien en dat ik dit mag gaan leiden.

Mocht jij ook interesse hebben om game leider te worden kijk dan hier hoe je in aanmerking zou kunnen komen voor game leider. Mocht je Rocket League nog niet hebben maar krijg je zin om het spel met ons te spelen dan kun je het hier kopen voor € 19.99

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek