Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  2 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  3 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  4 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  4 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  6 dagen ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  6 dagen ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Nieuwe game leider stelt zich voor!

Game leader battlefield

Dat intheGame blijft groeien mag wel duidelijk zijn, iedere week weer melden gamers zich aan om bij deze community te willen horen. Onze TeamSpeak wordt met de dag drukker bezocht en onze Battlefield 4 64 slot server blijft in de top 10 van de wereld hangen. 

Om deze groei te blijven ondersteunen is er een nieuwe game leider aangesteld, namelijk TheCniv. TheCniv gaat voor jullie het aanspreekpunt worden als het gaat om Battlefield. Battlefield is een van de grotere titels die wij dragen binnen onze community. Wij hebben TheCniv gevraagd om zichzelf voor te stellen als game leider.

Ik ben Matthijs, 22 jaar, ben in de game wereld bekend als TheCniv en ik ben sinds kort de game leider van BF. Ik ben gevraagd geworden om game leider te worden van BF, en ben hiervoor heel erg kort de game leider geweest van GTA.
In het dagelijks leven ben ik student Toezicht en Handhaving, en game ik (veel). Ben “groot” geworden in gamen op console, en ben langzaam over gegaan op PC. Ik hoop dat ik ervoor kan zorgen dat BF weer terug komt in zijn glorie, en dat het gevoel voor teamplay weer op en top is. Voor de rest hoop ik gewoon dat we er een leuk avontuur van kunnen maken, waarin gelachen en in gevochten (on the battlefield) gaat worden.
Van de leden verwacht ik alleen gezelligheid, en ik promoot dat ook. Het moet voor iedereen leuk zijn, en ook een uitdaging. Ik speel op BF na ook een heel scala aan andere games, van CS:GO en L4D2 tot Guildwars 2. Dus poke of chat me maar als er vragen zijn of gezellig wilt gamen.

Wij wensen TheCniv veel succes in zijn nieuwe functie binnen de community! Ben jij opzoek bent naar een leuke en gezellige multi-gaming community? Dan kan je via deze link meer informatie vinden hoe je jezelf kunt aanmelden. Wij blijven als community ons dagelijks inzetten voor gamers om uiteindelijk te groeien en nog groter te worden als dat wij al zijn. Blijf op de hoogte van de leuke ideeën die wij aan het uitwerken zijn.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: BulkeNL

zoek mij maar op op TS !

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek