Nieuwe Game of Thrones ”on set” foto’s

Potentiële spoilers hier beneden!

Zoals jullie hier boven waarschijnlijk al kunnen zien, is eergisteren de officiële trailer voor alweer het zevende en tevens één-na-laatste seizoen van Game of Thrones online gekomen. In de trailer, mocht je hem nog niet hebben gezien, zie je een boel nieuwe en awesome beelden. De grote oorlog, de grootste strijd ooit is eindelijk hier! Met een seizoen dat minder afleveringen zal krijgen word wel gezegd dat dit ook direct het heftigste seizoen zal zijn tot nog toe.

Enemies to the East,
Enemies to the West,
Enemies to the South,
Enemies to the North…

Velen speculeren al flink over het aankomende seizoen, dat op 16 juli zal beginnen. Dit komt meden door potentiële spoilers die via leaks zouden zijn verspreid over Reddit, een tijdje geleden alweer. Of deze leaks kloppen zullen we binnenkort te weten komen. Er zijn een paar nieuwe foto’s van de set online gekomen. In deze foto’s zie je de Starks, herenigd.

 

Seizoen zeven van Game of Thrones zal op 16 juli 2017 beginnen! Laat ons hier beneden even weten wat jij van de trailer en foto’s vond.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek