Nieuwe Game of Thrones trailer/teaser verschijnt

Eerder vandaag bracht HBO ons een nieuwe promo, teaser of trailer voor het zevende seizoen van Game of Thrones. De serie keert op 16 juli terug en de officiële trailer moet nog verschijnen, maar deze promo geeft ons een mooi  idee van het groter geheel van dit aankomende seizoen. Jon Snow, Daenerys Targaryen en Cersei Lannister zijn alle drie te zien als de ”leiders” van de aankomende oorlog.

Velen denken nu al door het einde van de trailer dat Cersei een soort Ice Queen zal worden en zich aan zal sluiten bij de Night’s King. Ik persoonlijk denk niet dat de Night’s King zich zal mengen met levende mensen, maar we zullen zien! Maisie Williams, actrice van Arya Stark, laat weten dat het einde van seizoen zeven één van de meest brute afleveringen tot nog toe zal worden. Ze weet niet of haar personage het overleeft, laat ze weten.

Wat vind jij van de trailer en hoe denk jij dat seizoen zeven zich uit zal gaan pakken? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek