Nieuwe gameserver: Battlefield 4

Battlefield 4 blijft één van de populairste games binnen intheGame, elke avond weer vermaken verschillende leden zich online met deze game. Met de komst van DesktopParadise naar intheGame was het een mooi moment voor ons om een gameserver onder het stof vandaan te halen. Namelijk de 48 slot gameserver, deze stond al enige tijd op Battlefield: Hardline maar was duidelijk niet in trek bij onze leden. Wij hebben daarom besloten deze om te zetten naar een Battlefield 4 server.

Momenteel draait de server Ranked modes wat ons de mogelijkheid geeft om de server meer te controleren als dat een server die Official mode draait. Dit houd in dat wij bijvoorbeeld mensen die zich niet weten te gedragen op de server kunnen weren. Dus zie jij een hacker of iemand die zich misdraagt? Dan is er een mooie functie geïnstalleerd genaamd, VoteBan. Meerdere spelers op de server kunnen dan door middel van vote iemand van de server verwijderen. Verder draaien op de server een aantal toevoegingen zoals MULTIbalancer, votemap en nog een aantal andere die essentieel zijn voor de server zelf of het beheer er van. Zie jij liever een andere gamemode? Geef dan een reactie met jou gewenste modes, DLC of mappen. Als er genoeg potentie is om de gamemode te veranderen, gaan we dit in werking stellen.

Battlelog link: Click HERE
Gesponsord door i3D.net

Natuurlijk willen we onze langdurige sponsor i3D.net die al ruim 15 jaar het vertrouwen geeft aan Helldon(Iwan) bedanken voor de sponsoring van onze gameservers en andere diensten die van essentieel belang zijn voor onze community. Ben jij opzoek naar je eigen gameserver? Dan ben je bij i3D.net aan het juiste adres, meer dan 1 miljoen online spelers kiezen namelijk voor i3D.net.
Goedkoper een server afnemen bij i3D.net? Vraag Helldon naar de mogelijkheden.

Tags

Over: JeRn

 

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek