Nieuwe Gran Turismo Sport details komen volgende week

Volgende week wordt er meer informatie onthuld over de nieuwe race game van Polyphony Digital, Gran Turismo Sport. Deze titel is niet te vergelijken met Gran Turismo 7, waar we nog helemaal niets van gehoord hebben tot nu toe.

Een vreemde vertoning. Zoveel grote games die nog vóór de E3 worden aangekondigd, tijdens speciale events. Zo gaat Sony ook een speciaal evenement opzetten voor de opkomende race titel Gran Turismo Sport op 19 mei. Zoals alle Gran Turismo titels zul deze exclusief worden aangeboden voor de Playstation, in dit geval de Playstation 4.

Een onderdeel van het aankomende evenement is een trailer van de game, waarin we nieuwe actie zullen zien. Het evenement kan live bekeken worden via het Gran Turismo Youtube kanaal, of het Playstation Youtube kanaal op 19 mei, vanaf 19:30.

Aanschouw hier nog eventjes de aankondigingstrailer van vorig jaar:

Gran Turismo Sport werd als eerst aangekondigd in oktober 2015 en er werd toen gesproken een beta die zou worden vrijgegeven in het begin van 2016. In de aankondiging van het evenement is niks verteld over een beta, of we hier tijdens het evenement meer over te weten komen is nog maar de vraag. Het is ook nog niet duidelijk of de game Playstation VR support zal krijgen.

Wat vinden jullie er van dat er zo veel games worden onthuld vlak voor E3? Nu maar hopen dat er genoeg leuke games overblijven tijdens de E3 persconferenties, in plaats van trailers die we allemaal al gezien hebben.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Poll

dé Kijkhoek

dé Luisterhoek