Nieuwe GTA 5 Online Mode aangekondigd

GTA 5 Rockstar Games Take-Two

Rockstar heeft een nieuwe multiplayer mode aangekondigd voor Grand Theft Auto V’s online component. Ook zijn er details over de volgende double exp events in GTA en meer!

De nieuwe Grand Theft Auto Online mode heet ”In and Out”. De update zal vanaf 3 mei 2016 te downloaden zijn. De mode wordt beschreven als een intensere versie van ”Capture”, waarin een aanvallend team een poging doet om acht pakketten te stelen terwijl het andere team (defenders) de attackers moeten tegen houden.

GTA In and Out

Alhoewel er nog geen gameplay van deze nieuwe mode te zien is zullen de GTA spelers onder ons wel enthousiast worden van zo’n update. Rockstar is vrij actief in het releasen van content en heeft ook veel in-game evenementen, kortingen en meer! Een maand geleden was er bijvoorbeeld de ”Inch By Inch” update.

Maar natuurlijk is het nieuwe online evenement spannender! De promotie voor In and Out begon gisteren en zal tot 5 mei door gaan. Tijdens dit evenement kunnen spelers het dubbele aantal aan GTA Cash en RP krijgen. Je hoeft alleen maar mee te doen aan adversary mode playlists. Dit zijn modes zoals Hunting Pack en Hasta La Vista. Bekijk hieronder het schema.

  • Vrijdag 29 april & zaterdag 30 april: Adversary Mode Playlist 1: Hunting Pack, Relay en Offense Defense.
  • Zondag 1 mei & maandag 2 mei: Adversary Mode Playlist 2: Hasta La Vista, Every Bullet Counts en Keep the Pace.
  • Dinsdag 3 mei tot donderdag 5 mei: In and Out Playlist: Alle drie de maps van In and Out.

Dit is niet het enige waarvoor je enthousiast kunt zijn. Je kunt je ook een hoop geld besparen als het gaat om bepaalde wapens of bommetjes, aangezien de Ammu-Nation in GTA Online een sale heeft! Bekijk hier beneden de rundown.

  • Grenades – 20% korting
  • Sticky Bombs – 20% korting, Sticky Icky Icky!
  • Assault Rifle Mods – 25% korting
  • Combat MG – 25% korting
  • SMG Ammo – 50% korting

GTA V Mime

Een single-player update voor GTA V is nog steeds een optie voor Rockstar, maar aangezien GTA Online zulke grote nummers aan mensen trekt kan dit nog wel even duren!

Laat ons weten wat jij van dit event en de update vind!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek