Nieuwe GTA 5 Patch verpest alles!

Rockstar games heeft onlangs een nieuwe Patch uitgebracht voor GTA 5. Helaas zorgt de nieuwste patch voor enorme prestatie problemen waar je als gamer niet vrolijk van word. Ook gamers van GTA Online en die geen modificaties gebruiken ervaren een te lage framerate.

GTA 5 spelers die de patch al hebben gedownload en geïnstalleerd klagen steen en been over een veel lagere framerate in zowel Grand Theft Auto 5 als wel in GTA Online. Het probleem werd als eerste ontdekt door de GTA-modcommunity. En al snel kwamen de klachten via het support forum van de game binnen. Ook op Social media wordt lekker geklaagd over de nieuwste patch.

De nieuwste patch voor GTA 5 die versie 1.28 heet zou eigenlijk bugs en problemen moeten verhelpen echter verpest het nu gewoon de complete game, zo brengen de gamers het althans over. Rockstar heeft aangegeven op de hoogte te zijn van het probleem en heeft gezegd te zullen werken aan een oplossing.
De spelers kunnen de support pagina volgen van Rockstar Games voor updates omtrent dit probleem.

Wat de Patch dan zou aanpassen ? Hieronder een overzicht van de belangrijkste punten;

Five new vehicles have been added to Legendary Motorsport for Story Mode and GTA Online: Coil Brawler, Vapid Chino, Invetero Coquette BlackFin, Progen T20, Dinka Vindicator.
* Two new weapons have been added to Ammu-Nation for Story Mode and GTA Online.
* 15 new tattoos have been added to the Tattoo Parlors for both male and female characters in GTA Online.
* CREATOR: Players can now create Jobs inside Los Santos International Airport and Fort Zancudo.
* Fixed an issue in Story Mode where the player could become stuck when attempting to skip the intro cutscene for Father / Son.
* Fixed an issue where players were spawning in a circle close together when returning to Free Roam from a Playlist / Job.

Voor de overige fixes en extra toevoegingen voor het spel is het mogelijk om de release note voor Patch 1.28 hier te lezen.

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek