Nieuwe Guild Wars 2 expansion krijgt aankondiging

Guild Wars 2 Expansion 2

1 Augustus 2017, de dag waar veel Guild Wars 2 spelers al een tijdje naar smachten. Dit zal de dag zijn dat expansion 2 zal worden aangekondigd. De laatste Living World Season 3 chapter bracht gisteren een einde aan Heart of Thorns, de eerst uitbreiding voor de game.

Voor dat we naar het spoiler-gedeelte van dit artikel gaan. Hier een aantal handige links, ook kan je daar beneden nog even wat nieuwe items zien met de benodigde informatie voor jullie fans en spelers!

Guild Wars 2 Expansion 2

Buiten de nieuwe en laatste story chapter voor de tweede expansion, bracht de nieuwe patch meer met zich mee. Een nieuwe Fractal, die de Fractal starting area in gevaar zal brengen, is hier! Ook zijn er twee nieuwe legendarische wapens, een sword en hammer! Beiden legendaries kan je samen bekijken met de nieuwe Black Lion Chest wapen skins via Dulfy! Waar de game nu naar toe gaat is nog maar even de vraag, maar nu is het tijd voor wat anders, de spoilers!

gw2-new-expansion-announcement

Spoilers vanaf hier! 

 

 

 

 

In de laatste chapter kwamen we achter een aantal dingen. Een oud personage kwam terug; onze favoriete Necromancer Livia! Buiten dat werd de echte Lazarus vernietigd en daarmee de gehele legacy van het Mursaat ras. Dit was voor Guild Wars: Prophecies spelers, zoals ikzelf, een aangename wending in het verhaal. Livia was altijd al mijn favoriete personage in Eye of the North! Ik denk dat veel anderen het met mij eens zijn hierin! Zullen wij Livia nog terug zien in Expansion 2? Gaan we misschien toch nog een kijkje nemen in de Fissure of Woe? Zoveel vragen, theorieën en speculaties maar we zullen over een weekje pas de eerste informatie krijgen! Tot dan, succes met de HYPE!

De afkorting voor expansion 2, PoF, zal dus ook op 1 augustus een betekenis krijgen. Wordt het Prophecy of Flames/Fire? Misschien wel Path of Flames. Wat denk jij? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

 

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek