Nieuwe Guild Wars 2 story patch komt volgende week

Guild Wars 2 The Head of the Snake

Vanaf 7 februari kunnen Guild Wars 2 spelers weer flink genieten van alweer de vierde episode van het derde Living World seizoen. Na A Crack in the Ice komt nu The Head of the Snake. De game heeft net zoals de meeste MMORPG titels grote stappen vooruit gezet het afgelopen jaar en een nieuwe expansion zal vast en zeker in de nabije toekomst worden aangekondigd. De Living World staat daarom ook bekend als ”opbouw voor.”

ArenaNet is nog steeds actueel de game aan het patchen met bug en hotfixes. Living World is een regulier iets en er worden steeds meer maps en modes toegevoegd aan PvP en WvW. Buiten dat komen er ook meer Fractals en andere kwaliteitsupdates. Bekijk hier beneden nog even de trailer voor de vorige story patch, A Crack in the Ice.

Wat vind jij van Guild Wars 2? Welke MMORPG titels speel jij anders wel of erbij? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek