Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  4 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  5 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Nieuwe Halo 5 DLC teaser, Halo Wars 2 images uitgebracht

Warzone Fireflight, de DLC voor Halo 5: Guardians die in juni uit kwam, is misschien toch niet de laatste. Meer DLC content wordt naar het publiek gebracht. Dus het lijkt erop de Xbox One shooter nog niet voorbij is.

In 343’s laatste nieuwe wekelijkse blog post, heeft de studio een soort van tease gegeven voor een nieuwe Halo 5 update. 343 laat weten dat er een ”variety of goodness” onderweg is naar de game.

Halo 5: Guardians DLC

Er zullen dus ”new places to play” gaan komen, dit duidt waarschijnlijk op nieuwe maps of oude maps die een twist krijgen. En natuurlijuk zullen er meer objects en features komen voor de Forge mode. De update zal ook een browser-update bevatten die het makkelijker maakt om community-made creations te vinden en te downloaden. De naam, release date en overige content zal in de komende weken nog worden aangekondigd. 343 maakt nog steeds content, omdat er nog veel vraag naar is en omdat  de Halo 3 community weer flink aan het groeien is.

In een andere blog post gaf 343 al aan dat de Halo 5 Forge tools gratis naar Windows 10 zullen gaan maken. Met muis en keyboard support, 4K en custom games.

In ander nieuws, 343 heeft splinternieuwe afbeeldingen van Halo Wars 2 uitgebracht naar het publiek. Dit is een blik op de nieuwe units en omgevingen. Veel mensen kijken uit naar een nieuwe Halo Wars. Bekijk de image hier beneden:

Halo Wars 2

Wat vind jij van de nieuwe aankondiging van een Halo 5 expansion? Speel je de game nog? En kijk jij uit naar Halo Wars 2? Laat het ons weten in de reacties hier beneden. 

Gamescom begint deze week en wij zullen rete-veel nieuws naar jullie hoofden gaan gooien dus houdt zeker weten de website goed in de gaten! Wij zijn al vanaf woensdag aanwezig dus bereid je maar voor!

 

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Azari

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek