Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  8 uur ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 dag ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  3 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  3 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  5 dagen ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  5 dagen ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  6 dagen ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Nieuwe Hearthstone expansion aangekondigd

Na een aantal geruchten en gelekte teasers omtrent een nieuwe expansion van Hearthstone, is nu dan eindelijk de titel bekend: Whispers of the Old Gods, de volgende toevoeging aan de populaire card-game.

Whispers of the Old Gods, aangekondigd tijdens de Hearthstone America’s Winter Championship, zal 134 nieuwe kaarten aan de game toevoegen. Deze kaarten zijn inclusief de goden van de Warcraft lore: C’Thun, Y’Shaarj, Yogg-Saron,  N’Zoth, en veel meer! De expansion zal ergens eind april of begin mei te spelen zijn en de vorige expansion, The Grand Tournament, een expansion met 50 pre-order kaarten, zal voor 50 euro beschikbaar zijn met een speciale card back.

Hearthstone Whispers of the Old Gods

Gedurende een bepaalde periode na de launch van Whispers of the Old Gods kunnen spelers die inloggen drie Old Gods packs ontvangen, voor nop. Spelers die voor het eerst hun Old Gods pack openen, ontvangen sowieso al twee kaarten: The Legendary Rank C’Thun en een Occulist Card die vrij uniek zal gaan zijn. Ergens volgende week zal er nog een patch komen die spelers introduceert aan een nieuwe user interface en groter nummer aan deck slots. Begin volgende week zal er nog nieuws volgen over een aantal nieuwe kaarten en modes die naar de game zullen komen. Natuurlijk zullen wij hier jullie dan meer over laten weten!

Voor informatie over één van de vorige Hearthstone expansions kun je hier kijken. Voor de mensen die totaal niet bekend zijn met Hearthstone is hier een simpele gameplay video voor jullie. De core-game is gratis te downloaden.

Ga jij de expansion proberen? En ben jij een hardcore Hearthstone speler of Blizzard fan? Laat ons jouw mening weten, wij zijn benieuwd! Vergeet niet de site in de gaten te houden voor je dagelijkse gaming nieuws en nog veel meer!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Azari

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek

Recent online

Profielfoto van Darkness
Profielfoto van Azari
Profielfoto van Peter Ernster
Profielfoto van Helldon
Profielfoto van remcob93
Profielfoto van owning
Profielfoto van Rowdreas
Profielfoto van Milkybum