Nieuwe Hearthstone expansion aangekondigd

hearthstone

Na een aantal geruchten en gelekte teasers omtrent een nieuwe expansion van Hearthstone, is nu dan eindelijk de titel bekend: Whispers of the Old Gods, de volgende toevoeging aan de populaire card-game.

Whispers of the Old Gods, aangekondigd tijdens de Hearthstone America’s Winter Championship, zal 134 nieuwe kaarten aan de game toevoegen. Deze kaarten zijn inclusief de goden van de Warcraft lore: C’Thun, Y’Shaarj, Yogg-Saron,  N’Zoth, en veel meer! De expansion zal ergens eind april of begin mei te spelen zijn en de vorige expansion, The Grand Tournament, een expansion met 50 pre-order kaarten, zal voor 50 euro beschikbaar zijn met een speciale card back.

Hearthstone Whispers of the Old Gods

Gedurende een bepaalde periode na de launch van Whispers of the Old Gods kunnen spelers die inloggen drie Old Gods packs ontvangen, voor nop. Spelers die voor het eerst hun Old Gods pack openen, ontvangen sowieso al twee kaarten: The Legendary Rank C’Thun en een Occulist Card die vrij uniek zal gaan zijn. Ergens volgende week zal er nog een patch komen die spelers introduceert aan een nieuwe user interface en groter nummer aan deck slots. Begin volgende week zal er nog nieuws volgen over een aantal nieuwe kaarten en modes die naar de game zullen komen. Natuurlijk zullen wij hier jullie dan meer over laten weten!

Voor informatie over één van de vorige Hearthstone expansions kun je hier kijken. Voor de mensen die totaal niet bekend zijn met Hearthstone is hier een simpele gameplay video voor jullie. De core-game is gratis te downloaden.

Ga jij de expansion proberen? En ben jij een hardcore Hearthstone speler of Blizzard fan? Laat ons jouw mening weten, wij zijn benieuwd! Vergeet niet de site in de gaten te houden voor je dagelijkse gaming nieuws en nog veel meer!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek