Nieuwe Hitman en Persona 5 trailers

Persona 5 Hitman Trailers

Square Enix brengt een trailer voor het eerste seizoen van Hitman, die vanaf 31 januari beschikbaar is in zijn geheel. Atlus brengt een mechanics trailer uit voor Persona 5, die iets later in het jaartje zal verschijnen!

Deze eerste trailer, de Hitman 101 om precies te zijn, laat een aantal locaties zien. Ook laat de trailer zien hoe je van een ongemakkelijke eerste aanslag naar de uiteindelijk goed-geplande kill gaat. Je zult ook genoeg andere dingen zien in de trailer zoals exploderende rubberen eendjes.

De fysieke release van Hitman volgt de tien-maanden episodische releases van 2016. Je zal in deze disc dus alle losse episodes die door het vorige jaar uit kwamen allemaal kunnen vinden. Dit includerende alle bug fixes en glitches die eruit zijn gehaald. Leidende schrijver Micheal Vogt laat weten dat dit het begin is van een grootse game.

De volgende trailer is voor Persona 5, deze trailer is bijna twee minuten lang maar laat genoeg gameplay en mechanics zien uit de game. De video focust zich vooral op wat zich afspeelt binnen ‘Palaces‘, wat een Persona term is voor dungeons. Deze gebieden zijn wat complexer dan de rest van de game en vereisen niet alleen kracht, maar ook een goede sluiproute.

Binnen de combat heb je vaker de kans om met je vijanden te praten tijdens het gevecht. Soms kan je hier zelfs een gevecht compleet mee vermeiden en je krachten sparen, dit kan als je jezelf goed eronderuit lult. Zo laat de trailer nog meer aspecten van de game zien, waaronder de goed uitziende anime graphics.

Hitman seizoen één zal vanaf 31 januari beschikbaar zijn op disc of online. Persona 5 komt na uitstel op 4 april uit voor de Playstation 3 & 4. Welke game ga jij halen, of ben je fan van beiden? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek