Nieuwe Horizon: Zero Dawn Playstation Pro Screenshots

Tijdens de Playstation meeting werden er verschillende games getoond die werden afgespeeld op de nieuwe sterkere Playstation 4, de Playstation 4 Pro. Een van deze games dan ook Horizon: Zero Dawn. Bekijk hier beneden vijf nieuwe screenshots!

In de beelden hieronder zien we hoe Aloy een gigantische robot dinosaurus beklimt om het vervolgens uit te schakelen. Dit alles werd vertoond via gameplay trailer die zou afspelen op de nieuwe Playstation 4 Pro welke zal gaan uitkomen op 10 november, dit jaar.

Horizon Zero Dawn Horizon Zero Dawn Horizon Zero Dawn Horizon Zero Dawn Horizon Zero Dawn

De trailer kun je hier nog een keer bekijken:

Horizon: Zero Dawn is eerder al uitgesteld naar 2017 en verschijnt naar verwachting in februari van het volgende jaar. Je hebt de Playstation 4 Pro niet nodig om deze game te spelen. Maar het zal er wel beter uit zien, en beter werken, op de “nieuwe” console.

Lees hier meer over de Playstation 4 Pro.

Ga jij Horizon: Zero Dawn in 4k spelen op de nieuwe Playstation console, of blijf je bij de oude Playstation en geef je niet veel over die extra performance en grafische upgrades?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek