Nieuwe Horizon: Zero Dawn trailer laat open wereld zien

Horizon: Zero Dawn

Sony bracht recentelijk een nieuwe trailer uit voor Horizon: Zero Dawn. Deze trailer genaamd ”Creating a New World” laat zien hoe de open wereld van Horizon precies in zijn werking zal gaan. Developer studio Guerrilla Games wilt met deze trailer laten zien hoe ze geadapteerd zijn van de lineaire zones van de Killzone series naar de grote dynamische wereld van Horizon. De studio laat weten dat ze met deze game een grote uitdaging aan zijn gegaan om een nieuwe, frisse game te brengen. Het ziet er tot zover veelbelovend uit en dit nieuwe concept valt niet slecht bij het publiek.

Horizon zal exclusief op de PlayStation 4 verschijnen op 28 februari 2017. Guerrilla heeft al aangegeven dat deze titel één van de games zal zijn die een flinke boost krijgt op de Playstation 4 Pro. De game zal extra details, een verbeterd kleurenschema en een upgrade op de shadows krijgen. Ook zal er een hogere quality insotropic filtering komen. Dit houdt in dat de kwaliteit en het renderen van de textures sneller zal verlopen en er mooier uit zal zien. Al deze extraatjes zullen een flinke upgrade geven aan de game en vooral de gebieden en omgeving.

Wat vind jij tot zover van Horizon: Zero Dawn? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek