Nieuwe Humble Bundle is spannend

Humble Bundle

De Humble Bundle is misschien wel het pakket waar zelfs de meest doorgebakken piraat af en toe nog wel eens wat geld naartoe wilt spelen om de games op een legale manier te verkrijgen. Je krijgt niet alleen ontzettend veel toffe games voor een klein bedrag, maar ook bepaal jij waar het geld heen gaat. Dit kan naar de makers van de game, een goed doel of de website zelf zijn. Dit is helemaal naar wens aan te passen. Er is nu een nieuwe Humble Bundle verschenen met een aantal leuke games erin.

Elke Humble Bundle heeft een eigen titel. Deze keer is het de Humble Indie Bundle wat betekent dat er al vijftien bundels voor deze zijn gegaan. De spellen die je echter krijgt hier zijn niet niks. Wanneer je meer betaalt dan één dollar, krijg je namelijk het spel Outlast, misschien wel de beste horror game van de afgelopen jaren. Maar daar houdt het niet op, want voor een dollar of meer krijg je ook nog eens Never Alone en Retro City Rampage DX. Wanneer je besluit om meer te betalen dan het gemiddelde krijg je nog meer spellen. Je krijgt het prachtige spel Trine 3: The Artifacts of Power en daarnaast krijg je ook nog Door Kickers. Voordat de tijd van kopen voorbij is worden hieraan nog meer games toegevoegd. En je krijgt alle games van de meer dan een dollar tier!

Als laatste is er ook nog de top-tier. Deze keer is dat het gemiddelde plus twee dollar. Daarvoor krijg je al het bovengenoemde met ook nog eens de spellen Else Heart.Break() en Sunless Sea.

De Humble Bundle blijft dus bundels uitbrengen en dit gaan ze nog een hele tijd doen. Op dit moment heb je nog dertien dagen de tijd om hem te halen. Ga jij dit doen?

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek