Nieuwe Call of Duty: Infinite Warfare in-game cinematic

Activision heeft gisteren een nieuwe video op Youtube geplaatst. Het gaat hierbij om een video die niets minder laat zien dan in-game footage van de nieuwe Call of Duty game die zich gaat afspelen in de ruimte. Bekijk de video hier beneden en oordeel zelf.

In de video zien we dat er een overleden kapitein wordt getransporteerd in een bodybag. Plotseling wordt Lt. Reyes, de protagonist gepromoveerd tot kapitein. Een ongeplande gebeurtenis die zorgt voor een hoop veranderingen binnen korte tijd.

“After brutal SetDef attacks leave SATO forces devastated, lees je in de beschrijving van de video, Lt. Reyes is suddenly field-promoted to Captain as the highest-ranking officer remaining aboard the UNSA Retribution.”

Wat dit voor invloed heeft op het verhaal is nog niet duidelijk, maar het mag duidelijk zijn dat er een hele hoop geïmproviseerd zal gaan worden door het overlijden van de kapitein. Wat er vervolgens gebeurt zullen we hoogstwaarschijnlijk zelf moeten ervaren zodra de game verschijnt op 4 november.

Besluit je om de game te pre-orderen, dan krijg je een gratis bonus map voor de multiplayer van de game. De bonus map betreft een aangepaste versie van de originele Modern Warfare 2 map Terminal. De map is in Infinite Warfare zodanig aangepast dat het past in de atmosfeer en de setting van de nieuwe Call of Duty.

Terminal Infinite Warfare

Besluit je echter om de Legacy Edition van Infinite Warfare te pre-orderen, of te kopen, dan krijg je een remaster van de originele Modern Warfare er bij. Deze remaster bevat de 10 meest populaire Call of Duty: Modern Warfare maps. Niet alle maps zijn aanwezig dus. De maps die in ieder geval wel in de game zitten zijn: Crash, Backlot, Crossfire, Overgrown, en Bog.

Ga jij de nieuwe Call of Duty pre-orderen? Laat ons weten wat jij vind van bovenstaande video!

Modern Warfare Remaster zal (voorlopig) niet apart verkocht worden, heeft Activision laten weten.

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek