Nieuwe informatie Ark’s Xbox One update

ark: survival evolved screen

De nieuwe update voor de Xbox One versie van Ark: Survival Evolved zal een hoop verbetering gaan brengen aan de game. Zo wordt bijvoorbeeld de framerate aangepast en zal er een split-screen functie toegevoegd worden aan deze grootse survivalgame. 

Game developer Studio Wildcard heeft dit kort geleden aangekondigd en de patch zal ergens in februari uitkomen voor alle spelers. De nieuwe split-screen feature zal bij beiden online en local play te gebruiken zijn en zal door de framerate-verbeteringen erg soepel moeten lopen. Dit is bij een aantal test runs zo eruit gekomen. Deze Xbox One patch zal er voor gaan zorgen dat deze console versie van de game gelijk zal gaan lopen met de versie van de PC. Daarnaast zullen er ook andere functies in de game gaan komen, zoals de bier-brouwerij optie.

Ark: Survival Evolved

@survivetheark heeft op Twitter een tweet geplaatst met de patch notes die de update voor een aantal mensen zal verduidelijken. Hier voor jou de lijst met alle patch notes die volgens de tweet ergens rondom 10 februari zullen verschijnen:

  • Alle PC content tot versie 233 (Beer, Dung Beetle, Dimetrodon, Gallimimus, Shock Prod, Riot Armor, Greenhouse, Tileset, etc).
  • Split-Screen functie voor Multiplayer en Local Play.
  • Rendering Framerate verbeteringen.
  • Non-Dedicated multiplayer range is verhoogd +33%.
  • Alle PC Server opties zijn nu blootgesteld aan hosting/local sessions (inclusief de opties die eerst verborgen waren in INI’s).
  • Cursor fixed.
  • Memory leak fixed die er eerst voor zorgde dat voor sommigen de client sneller crashte.
  • Multi-colored Dimorphodon bug fixed.

En dit zijn nog niet eens alle patch notes! Deze patch zal ergens rondom 10 februari uitgebracht worden voor de Xbox One. Ben jij benieuwd naar de patch notes die er nog bij gaan komen voor de release? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek