Nieuwe Informatie Final Fantasy 15

Fans die al een hele tijd wachten op nieuwe informatie over Final Fantasy hoeven niet lang meer te wachten, Square Enix heeft vandaag aangekondigd dat de volgende Active Time Report Livestream 30 januari plaats zal gaan vinden. De drie leidende game developers zullen een showcase geven over gevechten en magie.

Deze livestream zal ook de datum bekend maken waarop de grote showcase van de game plaats zal vinden, dit zal waarschijnlijk ergens in maart gebeuren. In die grote showcase zal de game in detail besproken worden en hierbij zullen ook beelden plaats gaan vinden. Ook maken ze bij de grote showcase de release datum bekend die ergens midden 2016 zal gaan vallen.

Final Fantasy

Na de livestream die aan het einde van de maand plaats zal vinden zullen wij voor jullie alles wat daar eruit gaat komen klaar hebben staan om te lezen, dus voor degene die willen weten wat er besproken is geworden maar niet hebben kunnen kijken, houdt de site goed in de gaten! Square Enix heeft vandaag als een soort teaser een aantal images laten zien die dan ook hier te zien zijn, boven en beneden.

Final Fantasy

De game ziet er grafisch echt heel gaaf uit. Final Fantasy staat dan ook bekend als een reeks aan games, films en series met de meest wilde fantasie die je je maar kunt bedenken en dat is in deze game zeker terug te zien, alleen aan de afbeeldingen al. Ik kan in ieder geval niet wachten tot de livestream er is en de game in volle glorie bekeken kan worden.

Lijkt Final Fantasy 15 jou een geweldige game? Of ben je niet zo gesteld op deze reeks aan games? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek