Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Today well fly Guildwars2 MMORPG Gaming Griffon Mount
  1 dag ago
 • Vandaag spelen we de open beta van Total War Arena
  1 dag ago
 • theaveragehordeplayer is going to spend her day playing some World
  1 dag ago
 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  2 dagen ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 week ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  2 weken ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  2 weken ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago

Advertentie

Nieuwe Informatie Final Fantasy 15

Fans die al een hele tijd wachten op nieuwe informatie over Final Fantasy hoeven niet lang meer te wachten, Square Enix heeft vandaag aangekondigd dat de volgende Active Time Report Livestream 30 januari plaats zal gaan vinden. De drie leidende game developers zullen een showcase geven over gevechten en magie.

Deze livestream zal ook de datum bekend maken waarop de grote showcase van de game plaats zal vinden, dit zal waarschijnlijk ergens in maart gebeuren. In die grote showcase zal de game in detail besproken worden en hierbij zullen ook beelden plaats gaan vinden. Ook maken ze bij de grote showcase de release datum bekend die ergens midden 2016 zal gaan vallen.

Final Fantasy

Na de livestream die aan het einde van de maand plaats zal vinden zullen wij voor jullie alles wat daar eruit gaat komen klaar hebben staan om te lezen, dus voor degene die willen weten wat er besproken is geworden maar niet hebben kunnen kijken, houdt de site goed in de gaten! Square Enix heeft vandaag als een soort teaser een aantal images laten zien die dan ook hier te zien zijn, boven en beneden.

Final Fantasy

De game ziet er grafisch echt heel gaaf uit. Final Fantasy staat dan ook bekend als een reeks aan games, films en series met de meest wilde fantasie die je je maar kunt bedenken en dat is in deze game zeker terug te zien, alleen aan de afbeeldingen al. Ik kan in ieder geval niet wachten tot de livestream er is en de game in volle glorie bekeken kan worden.

Lijkt Final Fantasy 15 jou een geweldige game? Of ben je niet zo gesteld op deze reeks aan games? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Azari

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek