Nieuwe informatie omtrent vertraging nieuwe IP Ubisoft

Ubisoft The Crew 2 Far Cry 5

Tijdens de financiële bijeenkomst van Ubisoft voor analisten en investeerders heeft CFO Alain Martinez gepraat over een nieuw IP dat in het fiscale jaar 2018/2019 zal worden vrijgegeven.

Het nieuwe IP was oorspronkelijk gepland voor het lopende boekjaar, maar is uitgesteld tot een release tussen 1 april 2018 en 31 maart 2019 naast de drie onaangekondigde AAA-spellen die tot gevestigde franchises behoren.

Volgens Martinez is de nieuwe IP een “multiplayer game met sterke live-activiteiten.” Meer informatie over het komt later nog.
Interessant genoeg heeft CEO Yves Guillemot ook vermeld dat we eerder een nieuwe Ghost Recon spel zullen zien dan een nieuwe Rainbow Six-wedstrijd.
Hij voegde ook later toe in de oproep dat de ‘gekoppelde machines’, die PS4 en Xbox One zijn, echt Ubisoft een kans bieden om nieuwe service-type IP’s te maken.

Vandaag publiceerde Ubisoft ook zijn financiële resultaten voor fiscaal jaar 2016/2017, en je kunt ze hier lezen. De uitgever bevestigde ook dat we dit jaar een nieuwe Assassin’s Creed, Far Cry 5 en The Crew 2 krijgen.

Meer over de nieuwe Assassin’s Creed en The Crew kan je in dit artikel lezen.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek