SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Destiny 2 – Worldwide Reveal Trailer

Nieuwe informatie omtrent vertraging nieuwe IP Ubisoft

Ubisoft The Crew 2 Far Cry 5

Tijdens de financiële bijeenkomst van Ubisoft voor analisten en investeerders heeft CFO Alain Martinez gepraat over een nieuw IP dat in het fiscale jaar 2018/2019 zal worden vrijgegeven.

Het nieuwe IP was oorspronkelijk gepland voor het lopende boekjaar, maar is uitgesteld tot een release tussen 1 april 2018 en 31 maart 2019 naast de drie onaangekondigde AAA-spellen die tot gevestigde franchises behoren.

Volgens Martinez is de nieuwe IP een “multiplayer game met sterke live-activiteiten.” Meer informatie over het komt later nog.
Interessant genoeg heeft CEO Yves Guillemot ook vermeld dat we eerder een nieuwe Ghost Recon spel zullen zien dan een nieuwe Rainbow Six-wedstrijd.
Hij voegde ook later toe in de oproep dat de ‘gekoppelde machines’, die PS4 en Xbox One zijn, echt Ubisoft een kans bieden om nieuwe service-type IP’s te maken.

Vandaag publiceerde Ubisoft ook zijn financiële resultaten voor fiscaal jaar 2016/2017, en je kunt ze hier lezen. De uitgever bevestigde ook dat we dit jaar een nieuwe Assassin’s Creed, Far Cry 5 en The Crew 2 krijgen.

Meer over de nieuwe Assassin’s Creed en The Crew kan je in dit artikel lezen.

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

Deze maand

Spring naar werkbalk