Nieuwe informatie JRPG Nights of Azure

Nights of Azure
KOEI TECMO heeft nieuwe informatie bekend gemaakt over beschikbare wapens en non-playable characters voor de aankomende RPG Nights Of Azure. Ook is er nieuws over het battle system en de supporting characters.. De nieuwe RPG wordt gemaakt door GUST studios en is in ontwikkeling voor de Playstation 4 met een geplande release op 1 april 2016 in Europa.
In Nights Of Azure zal de speler als Arnice spelen. Arnice is lid van een order van ridders met de naam Curia. Het is hun taak om de mensheid van de demonen met azuur bloed die tijdens de nacht tot leven komen te beschermen. Het aparte aan deze titel is dat waar andere GUST games de hoofdrolspeler een mindere rol gaven in de real time battles, Arnice een ontzettend grote rol speelt. Arnice zal beschikken over verschillende wapens van zwaarden tot wapens als geweren met helende krachten. De speler krijgt de mogelijkheid om vijf verschillende types wapens te beheersen waaronder battle hamers die area damage veroorzaken, daggers die een bleeding effect veroorzaken en longswords die energie van de tegenstander gebruiken om attack bonuses te geven. Een interessante battle system voor Nights of Azure dus.
Screenshot04
Koei Tecmo heeft ook informatie over de cast van de kleurrijke characters die Arnice zullen vergezellen op haar quests bekend gemaakt. Drie van deze menselijke characters zullen veel tijd in het hotel, dat Arnice als haar base gebruikt, doorbrengen. Simon, de hotel manager die op mysterieuze wijze is verbonden met Crucia, Professor Alucard, een duistere doctor die Arnice voortdurend probeert uit te lokken en Lloyd, een scavenger en merchant die zaken komt doen in het hotel. Arnice zal ook regelmatig een bezoek brengen aan het museum om Corinne, een ridder van hoge rang binnen Crucia, te vragen voor advies.
De wereld van Ruswal zal ook vele vreemde wezens een huis bieden. Christophorus bijvoorbeeld. De gemaskerde demoon van puur bloed woont in The Opera House en zal op willekeurige moment advies bieden. Mistral, ook een demoon van puur bloed en dus geen dreiging voor de mensheid, is een tweede voorbeeld. Een opmerkelijk personage met een aparte kleding keuze. Ze lijkt haar missie om de ziel van de Nightlord, de overlord van de demons, te vinden hebben opgegeven.
Deze informatie, hoewel nu nog beperkt, geeft inzicht in de aparte personages en de duistere tijden die staan te wachten op Arnice in de Nights of Azure.

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek