Nieuwe informatie over Super Mario Odyssey

switch nintendo super mario odyssey

De meest verwachte game van Nintendo tot nu toe, natuurlijk hebben we het dan over Super Mario Odyssey. Het duurt nog eventjes voordat de game uitkomt maar Nintendo heeft informatie vrijgegeven. Het gaat voornamelijk om de grootte van het spel.

Volgens Nintendo zal de game niet bepaald groot zijn. De digitale variant van Super Mario Odyssey, die te downloaden is via de eShop, zal rond de 5.7 gigabyte liggen. Over de grootte van een fysieke kopie is nog niets bekend maar zal waarschijnlijk kleiner zijn.

Dit is niet verrassend voor games die Nintendo uitbrengt voor de Switch. Arms had een grootte van 2,2 gigabyte en Splatoon 2 van 3,1 gigabyte.

Het is niet zo dat Nintendo nu voor zijn Switch alleen maar games uitbrengt die weinig ruimte in beslag nemen. De Wii U heeft bijvoorbeeld Super Mario 3D World gehad die maar 1.7 gigabyte groot was. Vergeleken met veel games die tegenwoordig uitkomen, stelt de grootte van de game niets voor ten opzichte van een andere AAA titel.

Nintendo heeft op hun event, Nintendo Direct, een trailer laten zien waarbij Mario geen shirt draagt. De Super Mario community staat over deze trailer nog steeds op zijn kop.

Super Mario Odyssey zal op zijn release een console bundel krijgen. In deze bundel zit: Een Nintendo Switch, rode Joy-Cons, Super Mario Odyssey game en een speciale tas voor je Switch.

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek