Nieuwe intheGame Battlefield 4 gameserver

Onze vrienden van i3D.net zijn zo lief geweest om ons voor minimaal een week te voorzien van een i3D.net High Tickrate Beta server.  Deze nieuwe server zou stabieler moeten draaien en mogen deze voor minimaal één week testen. i3D.net zal monitoren of de nieuwe techniek succesvol is. Feedback van jullie is daarom belangrijk!

Wij willen jullie dan ook vanzelfsprekend vragen om de komende week zoveel mogelijk op deze Battlefield server te spelen zodat wij als intheGame zoveel mogelijk feed-back kunnen leveren aan i3D.net. Je kunt ons ook van feed-back voorzien op het forum.

Normaal gesproken wordt 30 keer per seconde informatie uitgewisseld tussen de speler en de server, maar bij deze server is dat 60 keer per seconde. Dus als je iemand neer knalt dan zal dat beter en sneller geregistreerd worden. Hoe deze techniek werkt kun je in het onderstaande filmpje zien:

Wij willen i3D.net bedanken voor deze mogelijkheid en vragen daarom om zoveel mogelijk gebruik te maken van deze server. Wil je ons joinen op de server dan kun je deze op de volgende manier in battlelog terugvinden.

64 slots server i3D.net – High Tickrate Beta EU | Silkroad Only | intheGame.nl

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek