SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Nieuwe intheGame gameserver

Enkele dagen geleden hebben wij jullie mening gevraagd betreffende een optie die onze vrienden van i3D.NET ons hadden gegeven. Namelijk de mogelijkheid om een gelijkmatige server terug te krijgen voor de slecht draaiende 48 slot Battlefield 4 server. En natuurlijk zeggen wij geen ‘nee’ tegen deze mooie mogelijkheid.

Het is mooi om te zien dat er massaal gereageerd is door jullie zowel de community als bezoekers. Dankzij jullie reacties werd het voor ons al vrij snel duidelijk dat er een keuze gemaakt moest worden tussen ArmA 3 (Exile Mod) en ARK: Survival Evolved. Natuurlijk hebben we ook de andere opties overwogen, echter waren die duidelijk minder populair als de bovengenoemde.

Exile Mod ArmA 3

Na lang overwegen en diverse mensen gesproken te hebben is onze keuze gevallen op een ArmA 3 (Exile Mod) gameserver. Deze keuze is vooral gemaakt omdat wij duidelijk de potentie voor intheGame zien als deze gameserver succesvol gaat worden. We hebben in het verleden eerdere ArmA 3 gameserver gehad dit klopt. De een wat succesvoller dan de ander. Echter is excile een mod waar weinig tot geen regels zijn. Hierdoor zijn wij ervan overtuigd dat dit een goede toevoeging is voor ons als community. Er zullen dan ook weinig tot geen server admins aangesteld worden om misbruik te voorkomen. Daarbij worden er geen compensaties uitgedeeld. Wij hopen hiermee fouten uit het verleden te voorkomen en hierdoor het voor iedereen gelijk te houden.

Heb jij ArmA 3 en zou je graag op deze nieuwe server willen spelen? Dat kan! De server is al een aantal dagen online namelijk. Als je nog geen Exile mod hebt voor ArmA, kan je deze hier downloaden. Start vervolgens ArmA 3 op en zoek in de serverbrowser naar ‘iTG’. Wij wensen jullie veel plezier toe op onze nieuwe server! Deze server wordt mede mogelijk gemaakt door onze helden van i3D.net.

See you intheGame!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: JeRn

 

Dit vind je misschien ook leuk...

 • FrenzyPinguin

  Dankjulliewel helden!

 • Goed bezig. Ik denk een goede keuze.

 • Trill

  Het blijkt maar weer wat een goede partner we aan i3D hebben. De gameleiders Van arma zullen er alles aan doen om de server populair te maken.

 • Pascal Jag

  Denk dat er wel wat mensen teleurgesteld zijn dat het geen ARK is geworden. Ik hoop toch dat deze nieuwe server erg populair wordt!! Toch blijf ik in hart en nieren een lol speler dus mij zal je er niet vinden, maar voor de rest; Have fun!!! En natuurlijk i3D.net bedankt voor deze mogelijkheid!! 😀

 • LightSix

  Awesome 🙂

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk