Nieuwe iPhone 8 mist Touch ID

Apple

De nieuwe iPhone komt eraan en zullen wij waarschijnlijk volgende week gaan zijn tijdens de persconferentie die Apple geeft. Een belangrijke feature de laatste jaren in de telefoons was het gebruik van Touch ID. Deze lijkst nu echter te missen op de nieuwste telefoon van Apple.

De nieuwste telefoon van het bedrijf lijkt moeite te hebben met productie, als we insiders mogen geloven. Deze nieuwe telefoon zou voor het bedrijf de eerste worden welk gebruik gaat maken van een OLED scherm. Dit leek echter problemen op te leveren waardoor de productie een maand verschoven werd. Opnieuw is het raak voor Apple nu het er niet in lijkt te slagen om Touch ID toe te gaan voegen. De feature welk al geruime tijd in de telefoons te vinden is de laatste jaren en recent zelfs naar andere devices is gekomen. De Macbook lijn maakt er nu ook gebruik van.

Hiervoor in de plaats zou Apple zijn gaan kijken naar gezichtsherkenning. Hoe dit in zijn werking gaat en of het net zo goed gaat werken als Touch ID hopen we te gaan zien op de persconferentie van Apple volgende week. Wanneer meer bekend wordt over deze telefoon lees je het natuurlijk op de website.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek

Spring naar toolbar