Nieuwe Iron Fist video belooft ‘over de top’ Martial Arts

Marvel Iron Fist

Marvel heeft een aantal grote projecten op de kalender staan. Naast de nieuwe Avengers film staat Iron Fist ook op dit lijstje. Met een welbekende acteur van Game of Thrones en natuurlijk de samenwerking tussen Marvel en Netflix zal deze serie wederom weer veel publiek gaan trekken. Eerder vandaag kwam er een behind-the-scenes video uit genaamd I Am Danny. De video komt samen met redelijk wat nieuwe beelden.

Iron Fist krijgt Finn Jones als acteur van Danny Rand, een martial arts meester met bovennatuurlijke krachten. Om dit waar te maken moet de actie natuurlijk wel over de top of in ieder geval bovennatuurlijk lijken. Marvel laat weten dat dit zeker het geval zal zijn in deze nieuwe video.

Bekijk de video hierboven en laat ons weten wat jij ervan vind. Lijkt de serie jou net zo tof als Daredevil of Luke Cage? Laat het ons weten!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek