Nieuwe The Legend of Zelda Breath of the Wild update beschikbaar

De game met de meeste hoge scores van dit jaar, tot nu toe heeft een tweede update gekregen. Het gaat uiteraard om The Legend of Zelda Breath of the wild. Update 1.1.1 zou de frame rate in verschillende gebieden verbeteren volgens spelers.

Voor zowel de Wii U als Nintendo Switch is de update beschikbaar en deze update zal je moeten installeren om de online feature van de game te kunnen gebruiken (e-Shop toegang). Als jouw systeem al verbonden is met internet zal de update automatisch worden gedownload. De patch notes kun je hier lezen, maar om je een klik te besparen zetten we de grote patch notes ook even op de volgende regel:

“Adjustments have been made to make for a more pleasant gaming experience.”

That's all folks

Alhoewel de beschrijving niet veel zeggend is, geven spelers op NeoGaf aan dat ze verbeteringen merken als het aan komt op frame rate in verschillende gebieden die vóór de update kelderde door de velen gebeurtenissen op het beeldscherm.

Dit is de tweede update voor Breath of the Wild. De eerste update verscheen samen met de release van de nieuwe The Legend of Zelda. Ook deze zorgde voor een meer plezierige game ervaring en maakte het mogelijk om de e-Shop pagina vanaf het hoofdmenu te benaderen.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek