Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Today well fly Guildwars2 MMORPG Gaming Griffon Mount
  9 uur ago
 • Vandaag spelen we de open beta van Total War Arena
  9 uur ago
 • theaveragehordeplayer is going to spend her day playing some World
  10 uur ago
 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  1 dag ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 week ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago

Advertentie

Gerucht: Lego Incredibles en DC bad guys

Lego the incredibles

Er zijn al een flink aantal franchises geweest die de Lego make over hebben gekregen. Zo bijvoorbeeld series als Lord of the Rings, Harry Potter, Star Wars, Indiana Jones en verschillende Marvel superhelpen. The Incredibles en DC bad guys zullen volgen.

De Harry Potter games kennen we inmiddels goed. Ook de Star Wars franchise doet het goed. De vertolking van de bekende verhalen met de opgewekte gele poppetjes doet het elke keer uistekend. Daarbij komt dan natuurlijk het bouw aspect om de boel nog wat leuker te maken.

Lego incredibles

Volgens geruchten zal developer TT Games gaan werken aan Lego games gebaseerd op Pixar’s The Incredibles en verschillende DC Comic bad guys. De Lego Incredibles game zal waarschijnlijk samengaan met The Incredibles 2 die op het schema staat voor juni 2018. Volgens geruchten zal deze game over zowel de originele film als over de opvolger gaan. Verwijzingen naar andere Pixar films zullen ook in de game zitten. Het zal de eerste Pixar film worden die de Lego make over ondergaat.

Wat betreft de DC bad guys zal het waarschijnlijk om The Joker, Lex Luthor en Harley Quinn gaan. Gezien de Lego games vooral op kinderen gericht zijn, zal de sfeer van de game lichter en vrolijker zijn dan we van deze personages gewend zijn. Van de Lego games zijn we dat inmiddels echter wel gewend.

Het gaat nu echt nog om geruchten dus om welke platforms het zal gaan is niet duidelijk. Warner Bros. weigerde om commentaar te geven over de geruchten. Dat er meerdere Lego games aankomen is echter niet zo verbazingwekkend. De serie is een van de grootste ter wereld als het op sales aan komt. De franchise verkocht vanaf 2014 meer dan 100 miljoen exemplaren en werd daarmee in verkopen vergelijkbaar met titels als Mario en GTA. De laatse game in de serie van de Marvel Super Heroes 2 game.

 

 

Gerelateerde berichten

Tags

Over: nicholasnoob

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek