Nieuwe Life is Strange update verbetert lip-syncing

Een grote verassing afgelopen jaar was het spel Life is Strange. In deze episodische game kruip jij in de huid van een tiener en bepalen de keuzes die jij maakt het verloop van de game. Vandaag is er een update van de game uitgekomen die een aantal dingen verbeterd.

In deze game zijn veel dingen goed. De keuzes die je maakt hebben een echte impact op het spel en het verhaal zit van zichzelf al enorm goed in elkaar. Toch zijn er zoals bij elk spel ook wat kanttekeningen te plaatsen en daar viel ook het probleem onder dat het lip-syncing niet helemaal goed liep op momenten. Door de update van vandaag is dit probleem volgens de makers aangepakt.

Daarnaast is Life is Strange nu ook als volledig pakket bij de gameboer te verkrijgen, je hoeft dus niet meer alle episodes los te kopen als je van plan bent om de game te gaan spelen maar je nog geen enkele episode hebt gekocht.

Life is Strange is vorig jaar gemaakt door DontNod en veroverde de harten van gamers wereldwijd. Het spel heeft meerdere verhaallijnen afhankelijk van de keuzes die je maakt. Een developer die hier ook heel erg van bekend staat is Telltale en haar spellen.

Heb jij de game al gespeeld, of ben jij van plan de volledige versie nu aan te schaffen? Laat het ons weten! Wij zijn ook erg benieuwd wat jij denkt van deze game ten opzichte van de Telltale games!

De update neemt zo 1,45GB in beslag en is vanaf nu te downloaden

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek