Nieuwe manier van Niantic om Cheaters aan te pakken in Pokemon Go

Pokémon Go

Pokemon Go ontwikkelaar Niantic heeft een ingenieuze nieuwe manier om cheats te behandelen. In een update over hoe het spel met cheaters omgaat, worden spelers die bots en scanners gebruiken om de beste Pokemon te vinden, door Niantic gemarkeerd.

Pokemon Go gebruikers met gemarkeerde accounts kunnen dan alleen Pokemon zoals Pidgeys en Rattatas zien.

“Als botaccounts (power scanners) worden gemarkeerd, kunnen sommige scanners alleen maar gewone soorten weergeven,” luidt een Silph Road blog post. “Anderen werden tijdelijk stilgelegd, in afwachting van een oplossing voor de anti-botting maatregelen, om hun accounts te beschermen tegen shadowbanned.

“Maar veel werken nog steeds, omdat niet alle botaccounts worden gemarkeerd.

“Bot-exploitanten kunnen eenvoudig nieuwe accounts aanmaken (hoewel dit tijd of geld kan kosten bij verkopers van de zwarte markt) om zaken nu operationeel te houden. Alhoewel zelfs veel van deze gloednieuwe bot accounts worden gemarkeerd. ”

Met de komst van de legendarische Pokémon naar verluidt in de komende maanden, worden de maatregelen om cheats tegen te gaan steeds belangrijker.

Magikarp

Het nieuws komt één dag na de release van de nieuwe Pokemon Go-rival Magikarp Jump op iOS en Android.
De nieuwste release van het Pokémon Company is een bizar nieuw spel waarin spelers een Magikarp kunnen vangen en ze trainen om zo hoog mogelijk te laten springen.

Zo omschrijft Pokemon Company hun nieuwe game: “What is this world coming to?! It’s a Pokemon game all about the weakest Pokemon ever – Magikarp! Anyone can play this simple game in their spare time to create the most majestic Magikarp ever in this official Pokemon app!”

Magikarp Jump-spelers moeten eerst een Pokemon vangen, daarna moeten ze op het scherm tikken om hun Pokemon te voeden en vervolgens trainingsroutines te voltooien om zijn vermogen tot het springen te verhogen.

Het bevat zelfs optredens van Pikachu en Piplup.

Je kunt Magikarp Jump gratis downloaden in de iOS App Store en Google Play voor Android.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek