Nieuwe Mission Impossible: Fallout trailer opgedoken

Voor de echte Tom Cruise of Mission Impossible fans is er een nieuw deel onderweg. Hier hoort natuurlijk ook een aantal trailers bij. De tweede trailer is een aantal uurtjes geleden opgedoken op YouTube. De eerste trailer was action-packed, deze brengt wat meer van het plot naar buiten. Sean Harris speelt als de schurk Soloman Lane, deze zagen we als laatst in Rogue Nation (2015). Ook CIA huurmoordenaar August Walker, gespeeld door Henry Cavill, zal een grote rol gaan spelen. Mission Impossible: Fallout is alweer het zesde deel in de reeks die begon in 1996.

Deze trailer zit natuurlijk buiten het plot wederom vol actie, dit is inclusief de stunt waardoor Tom Cruise zijn enkel brak tijdens het filmen ervan. De stunts in dit deel zijn net zo over de top als dat we gewend zijn van MI. De cast is sterk opgevuld met mensen als Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Simon Pegg, Angela Bassett en Alec Baldwin. De regisseur, Christopher McQuarrie, is bekend van Ghost Protocol (2015).

Mission Impossible: Fallout zal op 27 juli verschijnen op het witte doek, ga jij dit zoveelste deel bekijken of heb je het er wel een beetje mee gehad? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek