Nieuwe Monster Hunter: World trailer introduceert elder dragons en meer

monster hunter world

Tijdens een live stream vandaag in Japan heeft Capcom nieuwe details en een trailer uitgegeven voor hun aankomende game Monster Hunter: World.

De nieuwe trailer introduceert ons meerdere nieuwe en terugkomende favoriete Elder Dragons. In de trailer zie je the steel dragon Kushala Daora, dit is een beest met een lichaam bedekt met metalen platen en heeft de kracht om jagers op afstand te houden door windstormen om zich heen te genereren. The flame king dragon Teostra is een wreed monster die vuur blaast en elke jager die voor dit felle en dodelijke monster staat, dreigt te worden verzwolgen in een helse inferno. Nog een ander monster wat word geïntroduceerd in de trailer is Dodogama. Dodogama is een rock-eating wyvern die een uniek speeksel bezit dat ervoor zorgt dat rotsen explosief worden, een gevaarlijke mix die het op zijn vijanden zal spugen om aanvallers te waarschuwen.

Ook werd vandaag bevestigd dat een definitieve bètaversie is gepland voor alle PlayStation 4-gebruikers die op 18 januari in Noord-Amerika zal beginnen tot en met 22 januari. Naast de eerder uitgebrachte quests Great Jagras, Anjanath en Barroth, kunnen spelers nu vechten tegen het angstaanjagende en uitdagende vlaggenschip-monster Nergigante.

Tot slot bevestigde Capcom vandaag dat er plannen zijn voor post-launch support van Monster Hunter: World met regelmatige updates van de content, evenals belangrijke gratis titel updates. De eerste grote titel update zal in het voorjaar van 2018 verschijnen, inclusief de toevoeging van het door fans geliefde monster Deviljho. Spelers kunnen hun jachtvaardigheden testen tegen deze bruut. De Deviljho moet constant voeden en zal alles op zijn pad verslinden, zelfs voeden op de grootste monsters met zijn massieve wangen. Dit wilde beest is echt alleen voor de moedigste jagers onder ons.

Monster Hunter: World zal op 26 januari uit komen voor de PlayStation 4 en Xbox One. Helaas moeten onze jagers op de PC wachten tot herfst 2018.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek