Nieuwe Mortal Blitz VR details

Mortal Blitz VR

Een tijdje geleden kwam er een gameplay trailer uit van Mortal Blitz, een Playstation VR game, die je een goede eerste indruk van de game kon geven. Nu zijn er meer details over de game bij gekomen. Lees deze hier!

Mortal Blitz VR zal samen met de Playstation VR head-mounted display (HMD) later dit jaar uitkomen. En deze VR game zal een nieuwe FPS ervaring mee naar de Playstation 4 gaan nemen. Bekijk de gameplay trailer hier beneden:

De game maakte 29-31 juli dit jaar een eerste publiekelijk debuut naar de gamers toe. Deze presentatie werd gehost op de Sony Interactive Entertainment booth tijdens Ani-Com. In deze demo/presentatie kon je een splinternieuwe gameplay mechanic zien. Deze mechanic, een Anti-Gravity Control (AGC) System, is een systeem dat tijdens het spelen door de speler kan worden opgepakt. Hiermee kun je met zwaartekracht spelen en vrijer rondrennen in deze wereld.

Mortal Blitz

Eng hè?!

Ook een aantal nieuwe wapens waren te zien. Er werd een tijdje terug een aankondiging bekend gemaakt over een ”Uncoupled weapon control system”. Zo komt er langzaam maar zeker steeds meer nieuws uit over VR games en nog veel meer. Er is nog geen prijs bekend gemaakt voor de game, mocht dit in de toekomst zo zijn, dan zullen wij jullie up-to-date blijven houden!

Wat vind jij tot nu toe de vetste of juist minst leuke VR game die aangekondigd is? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! De Playstation VR staat gepland om op 13 oktober 2016 te gaan releasen, ga jij hem halen?

 

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek