Nieuwe mount op komst naar World of Warcraft in-game store

Shu-zen mount

Er is een nieuwe mount op komst naar de in-game store van World of Warcraft. Dankzij een speler op de Chinese server is dit nieuws bekend geworden. Blizzard heeft hier zelf namelijk nog niks over bekend gemaakt op hun website.

Spelers die actief WoWhead of de Reddit pagina van World of Warcraft in de gaten houden hebben het misschien al gezien: Er is een nieuwe mount op komst naar de in-game store. De mount was eerder vandaag voor het eerst zichtbaar in de Mount Journal op de Chinese servers. De mount zal Shu-zen, the Divine Sentinel komen te heten en ziet er uit als een Tibetaanse Mastiff. Dit is erg toepasselijk gezien de Chinezen volgende week het jaar van de hond vieren. Zoals wij gewend zijn van Blizzard zal de prijs waarschijnlijk weer tussen de vijfentwintig en dertig euro liggen. Wellicht komt er net zoals bij de release van de Luminious Starseeker mount ook een bijpassende companion, maar hier is nog niks over bekend.

In onderstaande video kun je een eerste indruk krijgen van Shu-zen. Er is momenteel nog niet bekend wanneer de mount officieel uitgebracht gaat worden. Gezien het Chinese nieuwjaar om de hoek staat denk ik zelf echter niet dat dit nog lang zal gaan duren.

Edit: De nieuwe mount is gereleased en vanaf nu verkrijgbaar in de in-game store!

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek