Nieuwe Narnia aangekondigd en Bad Santa 2 trailer

Er is weer lekker film nieuws binnengekomen! Om te beginnen: een nieuwe Chronicles of Narnia is aangekondigd. Ook is er een leuke trailer te zien van de sequel op de 2003 film Bad Santa. Bekijk de informatie en trailer hier!

De laatste Narnia film, Voyage of the Dawn Treader, kwam uit in 2010. Sindsdien is er weinig nieuws geweest over een nieuw deel. Fans van deze fantasie serie zullen blij zijn met het feit dat Sony’s Tri-Star Pictures een nieuw film uit zal gaan brengen. Deze zijnde gebaseerd op het boek ‘The Silver Chair.’

Narnia Prince Caspian

Douglas Gresham zal de film gaan producen en de schrijver van Life of Pi, David Magee, werkt momenteel aan het script van de film. The Silver Chair is het vierde boek uit de Chronicles of Narnia series. Prince Caspian heeft een zoon en deze is vermist, dus Aslan the Lion stuurt twee kinderen naar Narnia om hem te vinden. Hoogstwaarschijnlijk zal de nieuwe film deze verhaallijn gaan volgen.

Bad Santa 2

Een sequel van deze 2003 film komt eraan! Bad Santa 2 zal dit jaar uit gaan komen en de trailer is er nu, bekijk hem hier boven! Waarschuwing: de video kan als NSFW worden beschouwd. De film staat bekend om het tarten van het Kerstfeest. Zoals je waarschijnlijk al in de trailer kan zien, is de achterhaalde humor dit keer iets moderner. Zo zie je bijvoorbeeld een kind op Soke’s schoot zitten die vraagt om Minecraft, Halo 5: Guardians en de Assassin’s Creed Chronicles Trilogy. Soke heeft natuurlijk geen flauw idee wat hij bedoelt.

Wat vinden jullie van de nieuwe Bad Santa 2 trailer? En van het feit dat er een nieuwe Narnia uit zal gaan komen? Laat het ons weten in de reactie hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek