Nieuwe Naruto Game Bijna Hier!

Voor de Naruto fans onder onder ons, Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 is hier en dit zal de langste en meest uitgebreide Naruto game ooit gaan worden. Voor degene die er al lang op wachten, zoals ik dat ook doe, heb ik een aantal trailers en wat informatie voor jullie, een maandje voor de release van deze mooie game!

Of het de laatste Naruto game zal gaan worden, ik betwijfel het. Wat wel zeker is, is dat de game verder gaat waar deel 3 stopt. Wat ook zeker is, is dat deze game het einde van de officiële manga zal bevatten, met background story over characters zoals Obito, Kaguya enzovoort. Om te beginnen is hier voor jullie een recente trailer van de game waarin ook te zien is dat je de characters kunt spelen zoals ze in de laatste twee films eruit zien, dus ook de kinderen van Naruto zijn speelbaar. Of dit met een DLC-pack bespeelbaar gaat worden, ik denk het wel.

Het leuke aan de Naruto games is dat je bepaalde dingen die niet in de serie zitten, wel kan bespelen.. Zoals bijvoorbeeld bepaalde Jutsu die je samen kunt uitvoeren met andere characters als een soort van tag-team. In dit spel kun je bijvoorbeeld Hanabi en Hinata samen een Ultimate Jutsu laten doen als de Hyuga Sisters, iets waar je alleen maar een vage blik van krijgt in de film: Naruto – The Last.

De Graphics van de game zullen beter worden dan die van ‘t vorige deel en de combat zal vloeiender worden zoals dat bij elk deel natuurlijk verbeterd! Om het nog mooier voor jullie te maken heb ik nog een trailer/video of twee om de hype compleet door het dak te laten gaan!

De game zal 9 februari verschijnen voor de PC, Xbox One en Playstation 4, kijk jij erg uit naar de game? Laat het ons weten in de reacties!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek