Nieuwe NieR: Automata gameplay video

Op 16 april heeft Square Enix het NieR Music Concert & Talk Live gehost. Een evenement die de zesde ‘verjaardag’ van de game viert. In deze festiviteit kwam er een eerste blik tevoorschijn voor de sequel NieR: Automata.

De video focust zich op een aantal personages binnen de game. Eén daarvan is 2B, de al eerder aangekondigde android met een koude persoonlijkheid. De video bevat een Japanse voiceover en tekst. Als je niet bekend met de Japanse taal bent, wat waarschijnlijk het geval is, zul je niet veel uit de video kunnen halen… Maar toch is de video het waard voor de melodrama en de coole robot. Bekijk hem hier beneden.

Maar dit is niet de enige video. Er zijn nog een aantal gameplay videos van de game, natuurlijk is de game wel nog niet volledig af, bekijk de tweede video hier beneden.

Nier: Automata is op de E3 in 2015 al aangekondigd, waar ook meteen werd vastgesteld dat één van de developers dezelfde studio is die bekend staat om games als Bayonetta. Dus zoals je kunt verwachten van een Platinum Game developer, zal in ieder geval de gameplay al heel erg vloeiend zijn!

De aarde is plotseling overlopen door gedaanten van een andere planeet en door mechanische levensvormen met overweldigende krachten. Om de aarde terug te krijgen worden een aantal android warriors ingezet die gemaakt zijn door de mensheid. De wereld die je in NieR: Automata zal gaan zien is  eentje waar androids en andere mechanische wezens tegen elkaar vechten in een verlaten ‘wasteland’ met volle kracht. Het is een sequel op de eerste game, maar je hoeft niet de eerste game te spelen om het verhaal te snappen, zo laat Square Enix weten!

Nier Automata Combat

NieR: Automata zal ergens in 2016 gaan releasen op de Playstation 4, lijkt jou de game iets? Zorg dan dat je onze website in de gaten houd voor meer nieuws over deze game en nog vele anderen. 

 

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek