Nieuwe online multiplayer mode onthuld voor Attack on Titan 2

Attack on Titan 2

KOEI TECMO America onthulde samen met een set van speelbare characters een nieuwe online mode voor hun opkomende hack and slash game Attack on Titan 2

In Attack on Titan 2 kunnen spelers zich amuseren in een van de nieuw geïntroduceerde online modes en hierin vriendschappen opbouwen of vijanden maken. Lees verderop in dit artikel Annihilation mode, de nieuwste online mode die is onthuld. Terugkerend van Attack on Titan zijn de coöperatieve online modes waar je missies kunt spelen in Story Mode en Scout Missions en samen met een team van vrienden kunnen vechten tegen de Titan bedreiging.

Annihilation Mode

In de nieuw geïntroduceerde multiplayer optie, Annihilation Mode, tref je twee teams van vier Scouts die strijden om de hoogste score binnen een vastgestelde tijdslimiet te behalen. Het verslaan van de verwoestende Titans is een van de belangrijkste manieren om individuele punten te verdienen en het klassement te beklimmen. Hoewel samenwerken ook essentieel is, omdat het team een ​​kettingbonus kan verdienen door elk Titan lichaamsdeel te vernietigen voordat ze worden onderworpen. Ook het bouwen en verdedigen van basissen is een efficiënte manier om punten te verzamelen. Met bepaalde gebieden op de kaart die basisontwikkeling mogelijk maken, wedijveren teams om de locaties. het verdedigen van deze locaties is van de hoogste prioriteit.

Het stoppen van de voortgang van het andere team kan een ​​betrouwbare manier zijn om het tij te keren tijdens een game. Een selectie van verschillende items kan worden gebruikt om de vijand in zijn opmars te stoppen, zoals Numbing Bullets die ervoor zorgen dat de speler tijdelijk verlamd raakt, en Paint Bullets die het scherm van de tegenstander en de minikaart kort bedekken. Als een wedstrijd dichtbij het einde komt, stijgen de inzetten, omdat in de laatste minuut alle verdiende punten verdubbeld worden. Binnen deze tijd is het noodzakelijk voor spelers om nauw samen te werken en zo veel mogelijk punten te verdienen om aan de leiding te komen.

Het langverwachte vervolg van Attack on Titan komt op 20 maart 2018 naar de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en digitaal via Steam op Windows PC.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek