Nieuwe Overwatch Halloween skins gelekt

Halloween Overwatch Event

Overwatch krijgt ook dit jaar, net als voorgaande jaren, een Halloween Terror evenement. Vorig jaar hadden we Junkenstein, nu is het Terror Time! Deze zal op 10 oktober beginnen en eerder kondigde Blizzard al skins aan voor Reaper en McCree. Nu zijn er nog drie skins gelekt!

De drie gelekte skins zijn van Zenyatta, Symmetra en Mei. Zenyatta’s skin is gebaseerd op Cthulu, en die van Symmetra dan weer op een demonisch figuur. Bekijk hier beneden eerst even de teaser voor het Halloween Terror evenement, waarin de eerste twee skins voor Reaper en McCree te zien zullen zijn.

Zoals je in de teaser kan zien, zal het HT17 evenement op 10 oktober beginnen voor op de PC, PS4 en Xbox One. Het event zal duren tot 2 november. Er zat ook een poëtisch aspect aan de video in de vorm van een korte tekst.

“The nights grow cold / And monsters appear / A great evil gathers / And Halloween draws near…

Afgelopen jaar hadden we Junkenstein’s Revenge. In dit evenement kon je een poort bewaken van vijanden en zombified bosses, met Junkenstein als eind-baas. Er kwamen waves met vijanden en het was een jouw om deze Gears of War-achtige mode te voltooien en de poort heel te houden van de potentiële indringers. O, trouwens, bekijk hier beneden even de drie gelekte skins! De designers van de skins hebben wederom hun uiterste best gedaan, of deze skins ook daadwerkelijk in-game komen is nog maar de vraag, want ze zijn gelekt, maar wij denken en hopen van wel! Jij ook? Oordeel zelf.

 

Ga jij dit evenement weer Overwatch spelen? Of ben je nooit gestopt? Laat ons weten wat jij van de huidige state-of-game vind in de reacties hier beneden! Wij zijn benieuwd naar jouw mening.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek