Nieuwe Overwatch hero aangekondigd

Overwatch nieuwe hero

Na een aantal teasers heeft Blizzard nu eindelijk de volgende nieuwe hero voor Overwatch bekend gemaakt. Brigitte, een in pantser geklede dame, en de dochter van Torbjorn, zal binnenkort beschikbaar zijn. In de public testing realm is dat al zo.

Brigitte is de dochter van Torbjorn en leerling van Reinhardt. Blizzard liet al enkele dagen lang hints los over een aankomende onthulling.

Blizzard beschrijft haar als volgt:
De dochter van wapenmaker Torbjorn Lindholm, was de eerste van zijn kinderen die interesse toonde in mechanical engineering. Brigitte bracht veel van haar jeugd in de werkplaats van haar vader door. Echter in tegenstelling tot haar vader, ging Brigitte haar interesse meer uit naar de verdediging. Haar vader staat bekend om zijn wapens.

Brigitte zal dus goed zijn in de verdediging en zal functioneren als een support character. Ze beschikt over repair packs die gebruikt kunnen worden als healing voor de rest van het team. Ook zal ze met haar flail ability dichtbijzijnde team members kunnen healen terwijl ze de vijand schade toebrengt. Haar wip shot zal een stun effect hebben. Ook beschikt ze over Barrier Shield, die haar beschermt terwijl ze aanvalt met Shield Bash. Tenslotte is er nog Rally, haar ultimate ability, die haar een korte speed boost geeft en aan teamleden een langdurende armor boost.

Brigitte wordt het 27e character

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek