Nieuwe Overwatch hero Sombra gelekt?

sombra overwatch

De nieuwste speelbare hero van Overwatch is wellicht eerder bekend geraakt dan Blizzard gewild had. Mexicaanse hacker Sombra zal de line-up van de game versterken. Althans, zo gaan de geruchten.

De nieuwe hero uit Overwatch zou zijn gelekt. Ook zouden de Halloween kostuums van de heroes en een nieuwe gameplay modus gelekt zijn. De nieuwe hero is een Mexicaanse hacker genaamd ”Sombra”. Ze staat in het Overwatch universum bekend als “one of the world’s best and most notorious hackers”.

Sinds juni teaset Blizzard steeds een beetje meer van de nieuwe hero, maar een gezicht kon nog niet gekoppeld worden aan de naam, tot grote ergernis van vele fans.

Het lijkt er nu echter op dat er een afbeelding van de nieuwe hero gelekt is. Onderstaande afbeelding is door een Russisch hackerscollectief ontdekt via een interne website van Blizzard. De afbeelding laat de nieuwe hero zien, met de tekst dat Sombra “will be hacking her way into the build later tonight“.

sombra overwatch

Op de afbeelding zien we dat Sombra een submachine gun gebruikt en handschoenen draagt. Ook kunnen we een deel van Sombra’s bio lezen: ze werkte eerst samen met de Mexican Los Muertos Gang, maar zit nu bij de Talon Organization en is dus collega’s met Reaper en Widowmaker.

Nieuwe gamemodus en Halloweenkostuums

Naast de nieuwe hero zouden ook een nieuwe gamemodus en Halloweenkostuums gelekt zijn. In de nieuwe modus zouden spelers een kasteel moeten beschermen tegen de allies van “Dr. Junkenstein”. Het lijkt erop dat dit personage gebaseerd is op Dr. Frankenstein en hero Junkrat en een rol zal spelen in de nieuwe comic. Beneden zie je een tweet met gelekte afbeeldingen, waarin we ook een aantal heroes in Halloween kostuum zien. Een aantal Xbox bezitters hebben aangegeven ”Halloween Loot Boxes” in de Xbox Store gezien te hebben. Hierin zal je dan deze kostuums kunnen verkrijgen.

Of de nieuwe hero binnenkort officieel aangekondigd zal worden, weten we niet. Ook is het niet duidelijk wanneer de nieuwe hero speelbaar zal zijn. Als de geruchten over de Halloween Loot Boxes kloppen, dan zullen we daar deze maand iets over horen.

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek