Nieuwe Overwatch map komt volgende maand

Blizzard heeft vandaag aangekondigd dat er een nieuwe map naar Overwatch gaat komen: Eichenwalde. Bekijk de trailer hier!

Gedurende de Gamescom stream die Blizzard hield vandaag, kwam lead systems designer Aaron Keller met de trailer voor Eichenwalde, de nieuwe Overwatch map. Bekijk deze hier beneden:

Zoals de titel van de map al aan geeft, is de map Duits themed. Het gaat zich hier om een kasteel omringd door een dorp in een oude Duitse stijl. De map is erg verticaal, iets wat veel andere maps niet geweldig veel bieden. Dit zal voor de gameplay een geweldig iets gaan zijn! Vooral voor Widowmaker of Ana. De map heeft ook meer mechanics zoals een drawbridge die omlaag gehaald moet worden.

Keller laat weten dat dit het territorium is waar de Bastion Origins skin op gebaseerd is. Er komt ook een Overwatch animated video van Bastion aanstaande Donderdag. Wanneer deze map precies gaat komen is nog niet zeker, maar de ETA staat gepland voor september dit jaar. Bekijk hier beneden nog een aantal afbeeldingen die jou een beter beeld van de map zullen geven.

Vanaf morgen zijn wij te vinden op Gamescom en zullen wij jullie dood gaan gooien met nieuws, blijf dus zeker weten onze website in de gaten houden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek