Nieuwe Overwatch teaser verwijst mogelijk naar nieuwe hero

Overwatch Hero Tracer

Blizzard releasde vandaag een cryptische teaser voor Overwatch. Velen geloven dat deze verwijst naar een mogelijk nieuw speelbaar personage genaamd: Emre Sarioglu. De teaser staat in de vorm van een After-Action report voor iets dat Operation White Dome heet.

Je kan deze tekst hier beneden zo direct lezen. Operation White Dome vond plaats in een randgebied van Istanbul, Turkije. Deze operatie verteld tevens ook het verhaal van kapitein Ana Amari (een huidig speelbare hero). Deze operatie is gestart om de omnic resistance restanten volledig te stoppen. Ook Reinhardt, Torbjorn en de mogelijk nieuwe hero deden mee aan deze operatie, vandaar dat fans hopen op een nieuwe hero.

Overwatch kwam in 2016 uit met een rooster van 21 personages, met vijf nieuwe speelbare helden sinds launch. Moira was de laatste nieuwe toevoeging, deze hero verscheen in november 2017. Overwatch zit momenteel nog in hun Lunar New Year evenement om de start van Year of the Dog te vieren. Dit evenement duurt tot 5 maart en brengt een boel skins, emotes en meer. Al deze rewards krijg je uit de verdiende loot boxes. Ook zijn er een boel quality-of-life veranderingen in de patch meegekomen die onder andere effect hebben op de Capture the Flag mode die recentelijk toe werd gevoegd.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek