Nieuwe patch Fortnite zorgt voor geen downtime

fortnite epic games logo mobile update patch

Fortnite: Battle Royale is een game die we allemaal wel kennen of gehoord van hebben. Het spel krijgt binnenkort een nieuwe update maar zal tijdens het uitvoeren geen downtime hebben. De nieuwe patch zal live gaan op 9 Maart 2018.

De nieuwe update van de epische online Battle Royale game Fortnite, gaat binnenkort live.

De ontwikkelaar heeft via het officiële account van de game een tweet gepost over de update.

De update die Fortnite gaat krijgen heeft voornamelijk betrekking op enkele prestatie problemen. Een paar kleine problemen die volgens de ontwikkelaar makkelijk verholpen kunnen worden. Ook zal Epic een nieuwe skin introduceren, genaamd Burnout.

We weten de datum van de patch wel al maar wanneer deze daadwerkelijk live gaat, is nog niet duidelijk aangekondigd.

Fortnite wordt door Epic echter regelmatig geupdate zodat het spel fatsoenlijk blijft lopen. Downtime komt hier echter vaker bij voor dus het is zeker nieuw dat de nieuwe patch geen downtime zal veroorzaken.

Meer nieuws over Fortnite

Epic heeft recentelijk ook een nieuwe game mode toegevoegd bij het Battle Royale aspect van de game. Vandaag is namelijk ook de “20 versus 20” modus live gegaan, een draai aan de standaard Battle Royale teams!

De nieuwe game modus zal de game meer herspeelbaarheid geven. Ook hebben de mensen die minder goed zijn in dit soort games, toch een grotere soort kans om te winnen.

Voor de echte Die-Hard’s die geen enkel moment zonder Fortnite Battle Royale kunnen, wees gerust. Epic heeft namelijk ook vandaag bekend gemaakt dat Fortnite naar de telefoons komt!

Deze editie van de game zal hetzelfde zijn als de console en PC versies, mogelijkheid om 100-speler battles te doen. Tevens zal de Mobile game cross-platform support hebben met de Playstation 4 EN PC versies van het spel. Zo kun je met je vrienden altijd samen spelen waar je ook bent!

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek