Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  4 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  5 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  7 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  7 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Nieuwe Playlink games:Speel samen met je vrienden, telefoon en je PS4

Sony heeft een drietal nieuwe games uitgebracht onder de noemer Playlink. Playlink games maken gebruik van apps op je telefoon die synchroniseert met je PS4. Hierdoor kan je met een tal van vrienden samen spelen. Je hebt alleen je eigen telefoons nodig en iemand met een PS4.

In Knowledge is Power, kan je je vrienden en familie uitdagen voor een potje trivia. Wie heeft de beste algemene kennis? Wie is er het slimste? Kom erachter in deze leuke en spannende gezelschap game. De vragen komen op je tv en beantwoord de vragen op je telefoon. Hieronder kan je de trailer zien van deze game.

Hidden Agenda is een game waar je tot en met vijf mensen aan mee kan spelen. Iedereen krijgt een eigen agenda in deze game op je telefoon. Wie werkt er met wie samen op de dader op te sluiten? Wie heeft er baat bij dat de dader vrij uit gaat? Elke keus die wordt genomen zal een impact hebben op het verhaal. Wie zal zijn hidden agenda voltooien?

Wie kent Singstar nou niet? Singstar komt met een Playlink versie en heet Singstar Celebration. Verander je telefoon in je microfoon en zing je hart uit tot de buren komen klagen. Nodig ze vervolgens binnen om mee te doen met Singstar. Verplaats je zangkunsten van je douche naar de woonkamer en zing er met je vrienden en familie erop los, in dit altijd gezellige zang spel.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel. Naast gamen en esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek