Nieuwe Playlink games:Speel samen met je vrienden, telefoon en je PS4

Sony heeft een drietal nieuwe games uitgebracht onder de noemer Playlink. Playlink games maken gebruik van apps op je telefoon die synchroniseert met je PS4. Hierdoor kan je met een tal van vrienden samen spelen. Je hebt alleen je eigen telefoons nodig en iemand met een PS4.

In Knowledge is Power, kan je je vrienden en familie uitdagen voor een potje trivia. Wie heeft de beste algemene kennis? Wie is er het slimste? Kom erachter in deze leuke en spannende gezelschap game. De vragen komen op je tv en beantwoord de vragen op je telefoon. Hieronder kan je de trailer zien van deze game.

Hidden Agenda is een game waar je tot en met vijf mensen aan mee kan spelen. Iedereen krijgt een eigen agenda in deze game op je telefoon. Wie werkt er met wie samen op de dader op te sluiten? Wie heeft er baat bij dat de dader vrij uit gaat? Elke keus die wordt genomen zal een impact hebben op het verhaal. Wie zal zijn hidden agenda voltooien?

Wie kent Singstar nou niet? Singstar komt met een Playlink versie en heet Singstar Celebration. Verander je telefoon in je microfoon en zing je hart uit tot de buren komen klagen. Nodig ze vervolgens binnen om mee te doen met Singstar. Verplaats je zangkunsten van je douche naar de woonkamer en zing er met je vrienden en familie erop los, in dit altijd gezellige zang spel.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek