Nieuwe Playstation 4 Slim, Glacier White verschijnt 24 januari

playstation 4 slim glacier white

Een kleine verassing van Sony: Tegen het einde van januari verschijnt er een nieuwe kleur voor de Playstation 4 Slim. Het gaat om de Glacier White editie. Een soort van ijsachtig wit. Helaas verschijnt de console enkel met een 500 GB hard drive.

De nieuwe kleur voor de console en de Dualshock controller zal vanaf 24 januari verkrijgbaar zijn in de PAL regio. Europa, VK, en Australië vallen hieronder. Vreemd genoeg verschijnt deze nieuwe variant (nog) niet in de Verenigde Staten.

Helaas verschijnt de console alleen met een 500 GB harde schijf. Let er dus op dat je waarschijnlijk een upgrade hier voor nodig zult hebben als je van plan bent om veel PS4 games te spelen met deze nieuwe Slim uitgave.

Om een beter beeld te krijgen van de Glacier White Playstation 4 Slim kun je het beste even onderstaande video bekijken:

Naar onze mening is dit een ideaal moment om een nieuwe Tomb Raider of Steep bundel samen met deze kleur te introduceren. Het is nog onbekend of de nieuwe kleur dezelfde prijs zal krijgen als de huidige zwarte Playstation 4 Slim. Deze kost op dit moment ongeveer €250,-.

De Glacier White Playstation 4 Slim verschijnt 24 januari in de schappen. De Slim console is sinds september 2016 al verkrijgbaar in het zwart.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek