Nieuwe Playstation VR Demo Collection gratis te downloaden

Sony heeft een nieuwe demo collectie vrij gegeven voor de Playstation VR bezitters. Naast een paar bekende demo’s van de eerste demo disc. Maar er zitten genoeg nieuwe demo’s bij om te spelen. Zo kan je ook Moss spelen nog voor de release spelen in deze demo. Zie hieronder de volledige lijst aan nieuwe en oude demo’s.

 • Battlezone
 • Dino Frontier
 • Eve: Valkyrie
 • Fantastic Contraption
 • Job Simulator
 • Moss
 • Raw Data
 • Rez Infinite
 • Star Child
 • StarBlood Arena
 • The Persistence
 • Thumper
 • Tiny Trax

Zo’n grote verscheidenheid aan VR-titels om gratis uit te proberen! Alles voor de kleine prijs van 15 GB aan HDD-ruimte.

Gratis download van deze Demo Collectie vind je hier.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek